/
Kontrast renkli Antonio Marras dik yaka triko, geometrik desenleri ve örgü modeli ile dikkat çekiyor. Yakasında pencere detayına yer veren bu uzun kollu tasarım, yüzde yüz yeni yün kumaşa sahiptir.
RENK | : Çok Renkli |
ÜRÜN ID | : M400236985 |
MARKA | : ANTONIO MARRAS |
ORİJİNAL ÜRÜN KODU | : 1A5810 |
ÜRÜN GRUBU | : Kazak |
KUMAŞ TİPİ | : Örme |
MATERYAL | : %100 Yeni yün |
YAŞAM TARZI | : Trend |
MODEL | : Geometrik Desenli |
DEĞİŞİM PROSEDÜRÜ
Vakko Online Shop'tan satın aldığınız ürünlerin değişim işlemlerini mağazalarımızdan gerçekleştirebilirsiniz. Web sitemizden satın aldığınız ürünlerin değişimi Online Shop birimimiz aracılığıyla yapılamamaktadır. Kozmetik, gıda, abiye, takı, aksesuar, gelinlik ve gelinlik aksesuar ürünlerinde değişim/iade yapılamamaktadır. Mayo/Bikini, iç giyim alt grup ürünlerinde 14 gün içerisinde, hijyen etiketi çıkarılmamış olması kaydıyla değişim ve iade yapılmaktadır.
İADE PROSEDÜRÜ
Satın aldığınız ürünü, fatura tarihinden itibaren 30 gün (1 ay) içerisinde faturanız ile birlikte tarafımıza anlaşmalı kargo firmalarımız ile göndererek iade edebilirsiniz. Kozmetik, gıda, abiye, takı, aksesuar, gelinlik ve gelinlik aksesuar ürünlerinde değişim/iade yapılamamaktadır. Mayo/Bikini, iç giyim alt grup ürünlerinde 14 gün içerisinde hijyen etiketi çıkarılmamış olması kaydıyla iade yapılmaktadır.