WICKER HAVLU

₺ 165 ₺ 115,50

YÜZ HAVLUSU

Vakko Home banyo tekstili koleksiyonunda şık tasarımı ile öne çıkan wicker havlu, yüzde yüz pamuk dokusu ile konforlu bir kullanım sunuyor. 50 cm x 100 cm ölçülerindeki bu model, geometrik formda nakış işlemeleri ile yalın formuna hareketli bir dokunuşta bulunuyor. Farklı katlama stilleri ile banyolarınızda yerini alan bu havlu modeli, üstün işçiliği ile kaliteye vurgu yapıyor.

Vakko Home banyo tekstili koleksiyonunda öne çıkan Wicker yüz havlusu, beyaz rengi ve modern tasarımı ile dikkat çekiyor. 50 cm x 100 cm ölçüsüne sahip bu tasarım, yüzde yüz pamuk dokusu ile son derece konforlu hissetmenizi sağlıyor. Geometrik formda nakış deseni ile hareketlilik kazanan bu yüz havlusu, kusursuz duruşu ile şık bir şekilde banyolarınızda yerini alıyor.

Beden
Ürün Özellikleri
  • RENK : Beyaz-Mavi
  • ÜRÜN ID : M400228849
  • ÜRÜN GRUBU : Havlu
  • KUMAŞ TİPİ : Dokuma
  • MATERYAL : %100 Pamuk
  • ÜRÜN GRUBU DETAYI : Banyo Havlusu
Bakım
Yıkama 30ºc makinede yıkanabilir
Ağartma ağartıcı kullanılmaz
Ütüleme 110°c ütülenebilir
Kuru Temizleme hassas kuru temizleme yapılabilir (p-)
İade & Değişim

DEĞİŞİM PROSEDÜRÜ

Vakko Online Shop'tan satın aldığınız ürünlerin değişim işlemlerini mağazalarımızdan gerçekleştirebilirsiniz. Web sitemizden satın aldığınız ürünlerin değişimi Online Shop birimimiz aracılığıyla yapılamamaktadır.   Özel üretim ürünleri, kozmetik, gıda, abiye, takı, aksesuar, gelinlik ve gelinlik aksesuar ürünlerinde değişim/iade yapılamamaktadır. Mayo/Bikini, iç giyim alt grup ürünlerinde 14 gün içerisinde, hijyen etiketi çıkarılmamış olması kaydıyla değişim ve iade yapılmaktadır.

İADE PROSEDÜRÜ

Satın aldığınız ürünü, fatura tarihinden itibaren 30 gün (1 ay) içerisinde faturanız ile birlikte tarafımıza anlaşmalı kargo firmalarımız ile göndererek iade edebilirsiniz.  Özel üretim ürünleri, kozmetik, gıda, abiye, takı, aksesuar, gelinlik ve gelinlik aksesuar ürünlerinde değişim/iade yapılamamaktadır. Mayo/Bikini, iç giyim alt grup ürünlerinde 14 gün içerisinde hijyen etiketi çıkarılmamış olması kaydıyla iade yapılmaktadır.