DİK YAKALI ÖNÜ FERMUARLI YÜN TRİKO

₺ 24.950 ₺ 17.465
Yan ceplere sahip olan lacivert renkli Gran Sasso triko, fermuar kapamalıdır. Dik yakalı bu tasarım, yünlü kumaştan üretilmiştir.
Beden
Ürün Özellikleri
  • RENK : Lacivert
  • ÜRÜN ID : M403154625
  • ÜRÜN GRUBU : Hırka
  • KUMAŞ TİPİ : Triko
  • MATERYAL : %100 Koyun Yünü
  • ÜRÜN GRUBU DETAYI : Kalın Hırka
  • YAŞAM TARZI : Contemporary
  • DESEN : Düz
Bakım
Yıkama elde yıkama yapınız
Ağartma ağartıcı kullanılmaz
Ütüleme 110°c ütülenebilir
Kuru Temizleme hassas kuru temizleme yapılabilir (p-)
Kurutma tamburlu makinede kurutulmaz
Kurutma2 sererek kurutunuz
Bakım Talimatları
Ürünü emniyet kemeri ve aksesuarlarla kullanırken zarar görmemesi için özenle kullanınız
İade & Değişim

DEĞİŞİM PROSEDÜRÜ

Vakko Online Shop'tan satın aldığınız ürünlerin değişim işlemlerini mağazalarımızdan gerçekleştirebilirsiniz. Web sitemizden satın aldığınız ürünlerin değişimi Online Shop birimimiz aracılığıyla yapılamamaktadır.   Özel üretim ürünleri, kozmetik, gıda, abiye, takı, aksesuar, gelinlik ve gelinlik aksesuar ürünlerinde değişim/iade yapılamamaktadır. Mayo/Bikini, iç giyim alt grup ürünlerinde 14 gün içerisinde, hijyen etiketi çıkarılmamış olması kaydıyla değişim ve iade yapılmaktadır.

İADE PROSEDÜRÜ

Satın aldığınız ürünü, fatura tarihinden itibaren 30 gün (1 ay) içerisinde faturanız ile birlikte tarafımıza anlaşmalı kargo firmalarımız ile göndererek iade edebilirsiniz.  Özel üretim ürünleri, kozmetik, gıda, abiye, takı, aksesuar, gelinlik ve gelinlik aksesuar ürünlerinde değişim/iade yapılamamaktadır. Mayo/Bikini, iç giyim alt grup ürünlerinde 14 gün içerisinde hijyen etiketi çıkarılmamış olması kaydıyla iade yapılmaktadır.

Muhteşem Hafta
  • Seçili 2026 Sonbahar/Kış Ürünlerinde Geçerli %40’a Varan İndirim.
  • İndirim 21.11.2025 – 30.11.2025 tarihleri ​​arasında geçerli olacaktır.
  • Vakko Mağaza, Vakko Butik, V2K ve Online Shop'ta geçerli olacaktır.
  • İndirim stoklarla sınırlıdır. 
  • Vakko, indirim koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.